Проблемът с Република Северна Македония за европейските ни партньори е бюрократичен.

...
Проблемът с Република Северна Македония за европейските ни партньори е бюрократичен.
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Проблемът със Северна Македония за европейските ни партньори е бюрократичен


Проблемът с Република Северна Македония за европейските ни сътрудници е бюрократичен. И е обикновено да е по този начин, и те да имат такова отношение към него. Всички български ръководещи в годините обратно не са си давали напън да обяснят какъв е казусът и да търсят съдружници измежду нашите европейски сътрудници. Вдигането на ветото беше отвратителна неточност. Това сподели пред БНР зам.-председателят на " "  Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година. 
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 877
Той добави, че отношението към българите и спазването на някакво възпитание от страна на политиците в РСМ е било по-приемливо преди повдигане на ветото, до момента в който " в този момент са абсолютно безконтролни ": " Политиците у нас са тези, които би трябвало да понесат цялата виновност, отговорност и последствия за това, което се случва, а не хората ". 

Йорданов разяснява идните избори. По думите му Има Такъв Народ ще влезе в акцията с ясното схващане, че партията ще бъде част от Народното събрание и ще направи всичко допустимо той да бъде работещ. 

" В момента Народното събрание си избира държавно управление, което на практика управлява Народното събрание. Така контрол сред законодателна и изпълнителна власт няма, има брутално обединение. Ние бяхме част от едно такова ръководство. Грешните решения на Министерския съвет бяха прокарвани вътре в Народното събрание от всички съдружни сътрудници. При една президентска република държавно управление се назначава от президента и Народното събрание управлява извънредно тъкмо съответната изпълнителна власт. Политиците не желаят президентска република, тъй като, когато си народен представител и излъчиш министър председател, и си в коалиция с други, опцията да крадете от държавния бюджет е голяма, тъй като няма кой да управлява това ", уточни зам.-председателят на Има Такъв Народ. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР